ECG PCB-815 kenyérsütő kicsi üst+2db lapát

Akció!

12990 Ft

Kenyérsütő sütőedény. Szállítási információk megtalálhatóak a Szállítási info fülön megtalálhatóak. Fontos információ: Az üst kisebb mint az eredeti edény, ebben csak 1,3 kg kenyér süthető. Az új üst és a lapátok tengelylapolása is más így a régi üsthöz nem használható a régi lapát illetve a régi lapátok az új üsthöz! Az üst csatlakozása tökéletesen passzol a meghajtóegységbe így megfelelően használható a készülékhez a edény. Amennyiben nagyobb üstöt szettet szeretne lentebb megtalálja azt.

Kategória:

Leírás

ECG PCB-815, PCB815 kenyérsütő kicsi üst és lapátok. A szett 1 darab üstöt és 2 darab lapátot tartalmaz. Üst adatai: Méret: Magasság: 165 mm. Mélység: 140 mm. Szélesség: 250 mm. Tengely hosszúság: 30 mm. Alsó rögzítő keret:175 x 65 x 30 mm. Két tengely közötti távolság: 110 mm. Az edényben maximum 1,3 kg-os kenyér süthető. Lapát adatai: Két oldalon lapolt 12mm-es tengelyre bemarású. Mérete: 62 x 44 mm.

Fontos információ: Az üst kisebb mint az eredeti edény, ebben csak 1,3 kg kenyér süthető. Az új üst és a lapátok tengelylapolása is más így a régi üsthöz nem használható a régi lapát illetve a régi lapátok az új üsthöz! Az üst csatlakozása tökéletesen passzol a meghajtóegységbe így megfelelően használható a készülékhez a edény. Amennyiben nagyobb üstöt szettet szeretne lentebb megtalálja azt.

 

Technikai kérdés


A készülék további alkatrészei…

error: A tartalom védett!